Вхід | Реєстрація

Пенсіонерка втекла із дому на фронт

Пенсіонерка втекла із дому на фронт

Пенсіонерка з москви під впливом російської пропаганди потайки від рідних вирішила поїхати на окупований Донбас, щоб працювати на лінії фронту, на польовій кухні. Та через ожеледицю на вулиці не дісталася навіть до вокзалу.

85-річна фанатка пропагандиста соловйова від початку повномасштабного вторгнення уважно стежила за війною в Україні за сюжетами російського телебачення. Згадавши, що до виходу на пенсію вона підробляла кухаркою, жінка потай від сім’ї вирушила «на фронт», залишивши дітям записку: «Поїхала на Донбас варити суп».

Виходячи з дому, старенька сказала рідним, що йде до магазину, а насправді подалася на вокзал. Московська ожеледиця та недбалість двірників у російській столиці зруйнували її плани. Біля входу на вокзал бабуся послизнулася та розбила собі голову.

Зараз вона під наглядом лікарів і незабаром повернеться додому, щоб отримувати чергові порції пропаганди з телевізора.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2023, 18:23 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації