Вхід | Реєстрація

На трасі Київ-Харків автомобіль злетів з дороги і врізався у дерево – двоє людей травмовано

На трасі Київ-Харків автомобіль злетів з дороги і врізався у дерево – двоє людей травмовано

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 лютого, близько 9:30, на 356 км автодороги «Київ-Харків-Довжанський». Поліція встановлює обставини пригоди.

За попередньою інформацією, автомобіль «Форд», під керуванням 45-річного водія здійснив виїзд за межі проїзної частини та допустив зіткнення з деревом. Унаслідок ДТП водій та 50-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої допомоги доставлені до міської лікарні Полтави.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2023, 13:28 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації