Вхід | Реєстрація

Професійний дейтрединг криптовалютою: 6 порад

Професійний дейтрединг криптовалютою: 6 порад

Дейтрейдинг криптовалютою відбувається так само. Проте, варто зазначити, що дейтрейдинг криптовалютою характеризується більшими ризиками. Для того, щоб мінімізувати фінансові ризики, радимо ознайомитись із принципами та особливостями дейтрейдингу.

Для того, щоб розпочати торгівлю, вам знадобиться певна кількість обраної за вашим бажанням валюти та простір і можливості для її обміну.

Простіше за все розпочати можна з реєстрації на одній із провідних масштабних бірж (наприклад, криптобіржа KuCoin). Після створення акаунту, необхідно поповнити поточний рахунок за допомогою фіатної валюти та придбати криптовалюту, яку ви обрали.

Виконавши ці стартові дії, ви можете користуватись порадами, наведеними нижче для того, щоб розпочати займатись дейтрейдингом криптовалютою.

1. Використовуйте торгових ботів

Бот для криптовалютної торгівлі – це спеціальна програма, що самостійно купує та продає активи за допомогою програмного алгоритму, або з участю трейдера. Для створення такої програми використовуються різні алгоритми та налаштування, що дозволяються програмі займатися торгівлею в автономному режимі.

Торгові боти (наприклад, такі як kucoin bot) використовуються переважно професійними трейдерами, які уже мають досвід торгівлі валютами. Новачкам, своєю чергою, радять обережно ставитись до використання торгових ботів та не довіряти неперевіреним ресурсам.

2. Передбачайте ризики

Будьте особливо пильними щодо ризиків, які супроводжують торгівлю валютою. Створіть для себе обмежений ліміт інвестицій в ту чи іншу валюту. Якщо ви розумієте, що не можете дозволити собі втратити певну суму, ніколи не вкладайте її в торгівлю. Будьте готові до того, що ви можете втратити свої кошти через зміни ситуації на ринку, тому вкладайте рівно стільки коштів, скільки ви готові втратити. Торгівля криптовалютою – це дуже ризикована справа, і шанси втратити гроші дуже високі.

3. Урізноманітнюйте свій криптопортфель

Як говорить відоме прислів’я: «не варто складати усі яйця в один кошик». Не інвестуйте занадто багато лише в один вид криптовалюти. Набагато вигідніше розподіляти кошти між різноманітними криптовалютами.

Таким чином, ви мінімізуєте ризики, оскільки ваш прибуток не залежатиме від курсу лише однієї валюти. У зворотному ж випадку, ви ризикуєте втратити свій капітал у разі, якщо вартість валюти різко знизиться. Ринок криптовалют характеризується значним різноманіттям валют, тому немає причин робити ставку лише на одну з них.

4. Сформуйте стратегію торгівлі

Розрізнити корисні рекомендації щодо криптоторгівлі та шахрайство досить складно, оскільки багато акул можуть обманювати вас з метою на вас нажитись. Як свідчить статистика 2021 року, за перші 9 місяців кількість жалоб на шахрайство у криптовалютній сфері сягала числа 7118, що становить на 30% більше повідомлень, ніж за 2020 рік.

Зберігайте холодний розсуд та аналітичний підхід до кожної поради чи рекомендації. Критично оцінюйте проєкти та платформи, з якими плануєте працювати. Проведіть дослідження, дізнайтесь про популярність ресурсу, його цілі та принципи. Уникайте проєктів, які обіцяють вам забагато.

Аналізуйте різні джерела та формуйте власний підхід до торгівлі, базуючись на досвіді та знаннях, а не лише на довірі до авторитетних порад.

5. Послуговуйтесь технічним аналізом

Технічний аналіз – це стратегія торгівлі, що базується на використанні статистичних даних. За допомогою використання розрахунків даних про історію ринкових цін, можна виявити тенденції щодо підвищення та падіння вартості тих чи інших валют. Такий підхід повністю покладається на віру в те, що минулі шаблони цінової поведінки валют мають тенденцію повторюватись у майбутньому, створюючи певний цикл.

6. Аналізуйте новини та настрої ринку

Аналізування новин та настроїв схоже на технічний аналіз, але має ключову відмінність: він базується на спробах передбачити дії та реакції трейдерів, а не цінові тренди самі по собі.

Такий аналіз дозволяє прогнозувати зростання або падіння попиту на певну валюту. Під час аналізу джерел ви можете зрозуміти, які настрої панують серед трейдерів та передбачити поведінку користувачів на ринку. Оскільки попит прямим чином впливає на вартість валюти, успішний аналіз дозволить спрогнозувати коливання цін на ту чи іншу валюту. Джерелами, на основі яких проводиться подібний аналіз, можуть бути, наприклад, перевірені новинні видання.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2023, 12:31 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації