Вхід | Реєстрація

На Лубенщині затримали жінку, яка торгувала наркотиками

На Лубенщині затримали жінку, яка торгувала наркотиками

На Полтавщині слідчі та оперативники поліції Лубенщини, за процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури, задокументували факт незаконного збуту місцевою мешканкою наркотичних речовин на території Лубенського району. Наразі 29-річній фігурантці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Тривають слідчі дій.

Євгеній Карпець, начальник Лубенського райвідділу поліції, зазначив: «У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій, працівникам Лубенського райвідділу поліції вдалося викрити незаконну діяльність жінки, яка збувала пігулки метадону на території Лубен. Нею виявилася 29-річна мешканка Лубенського району. Під час проведення санкціонованого обшуку у фігурантки речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. Наразі жінці повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід – домашній арешт».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції,  під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури,  відкрито кримінальне провадження  за частинами 1 та 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. 

У разі доведення вини судом жінці загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2023, 10:22 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації