Вхід | Реєстрація

Чим зайнятись в Карпатах?

Чим зайнятись в Карпатах?

Карпати — справжня родзинка нашої держави, де був майже кожен українець. Місцевість приваблює своїми приголомшливими видами, великою кількістю цікавих місць, високим рівнем сервісу та величними горами. Водночас любителі пляжного відпочинку нерідко задумуються над питанням щодо проведення часу в Карпатах. Мовляв, тут ні тобі торгових центрів, ні морів та океанів, ні розважальних програм. Щоб допомогти визначитись, ми створили добірку дій та справ, якими ви зможете зайнятись в горах.

  1. SPA та басейни

Так, навіть у Карпатах ви зможете позасмагати під сонцем, насолодитись плаванням у басейнах та відпочити усім тілом. Крім того, саме тут ви знайдете найкращі лазні та сауни, чани та джакузі з гарячою водою, термальні джерела, соляні озера та басейни. Якщо цього замало, зверніть увагу на комплекси та готелі, де пропонуються SPA-послуги, серед яких масаж, пілінг, обгортання, спелеотерапія (соляні кімнати) тощо.

Комплекс Стара Правда https://starapravda.com.ua/spa/pool/, наприклад, славиться своїми двома відкритими басейнами з неймовірними краєвидами та фотолокаціями. Температура води в басейнах завжди підтримується на рівні +29°C. Тут також доступні 4 джакузі, 2 лазні, йога зона та професійний масаж.

  1. Піші прогулянки

Якщо ви вперше у Карпатах, рекомендуємо провести відпочинок максимально активно, а саме підкорити Говерлу, поглянути на величний Синевир, прогулятись до водоспадів Шипіт та Гук, дістатись озера Несамовите, спробувати місцеву бринзу, дійти до кордону з іншими країнами тощо. Серце й душу Карпат можна пізнати, як вважають місцеві, лише завітавши до усіх важливих куточків гір. 

  1. Активний відпочинок

Більшість все знає про такі популярні гірськолижні курорти, як Буковель, Драгобрат, Пилипець та інші. Тут ви зможете покататися на лижах, сноуборді та санках. У літню пору Карпати — це столиця рафтингу, джипінгу та катання на квадроциклах. Більш вибагливі туристи зможуть політати на гелікоптері, стрибнути з парашутом та поїздити верхи.

Не варто забувати про походи в самі гори: піднятися самостійно на вершину однієї з гір можна як разово, так і влаштувати похід тривалістю в декілька днів, проте для цього знадобиться додаткове спорядження, а саме: намет, одяг, їжа довготривалого зберігання й інше.

  1. Туризм по містах та селах

Щоб насититись колоритом та поглянути, як живуть місцеві жителі, рекомендуємо відправитись у тур по великих містах Карпат (наприклад, Яремче, Хуст, Коломия) та по маленьких селах, де традиції збереглись найкраще. Подорож може бути як автомобільною, так і пішою.

Який би вид відпочинку ви б не обрали, ми впевнені, що ви закохаєтесь у Карпати раз і назавжди!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2023, 15:09 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації