Вхід | Реєстрація

«Родзинку» до Дня закоханий замовляють у BuketExpress

«Родзинку» до Дня закоханий замовляють у BuketExpress

У грудні минулого року однією з найобговорюваніших тем серед українців постало церковне питання. Точніше, як відзначати основні православні свята: за григоріанським чи за юліанським стилем? Особливо це стосувалося Різдва Христового. Одні віряни схилялися до дати 25 грудня, інші — до більш традиційного 7 січня, дехто був солідарний із обома «таборами» віруючих і святкував народження Христа двічі. 

У середині цього місяця, точніше — 14 лютого, відзначається День Святого Валентина. Це свято отримало неформальний статус «дня всіх закоханих». І його відзначає у один і той же день увесь цивілізований світ. Тому розбіжності щодо дати святкування ні в кого не виникне. Головне — вчасно замовити улюблені квіти своєї «другої половини» в компанії BuketExpress. Адже флористи компанії створюють унікальні романтичні букети, які підкорять жіноче серце з першого погляду.          

Важливо пам’ятати, що квіти являються незамінним атрибутом Дня закоханих. Адже в різних країнах існують свої традиції стосовно подарунків на 14 лютого. Французи дарують ювелірні вироби, японці — кондитерські солодощі, данці — засушені квіти. Українці не мають чітко визначених рамок. Подарунок більше залежить від фінансових можливостей чоловіка чи жінки. А от красивий букет квітів обов’язково додається до презенту. Правильніше сказати, що сам День закоханих асоціюється з квітами.

Унікальний дизайн букетів із доставкою по всій Україні

Та повернемося до компанії BuketExpress, аби детальніше розглянути їх послуги та визначити, чому більшість українців та іноземців замовляють квіти на офіційному сайті https://buket-express.ua/ru.

Насправді, достатньо ввести в пошуковику словосполучення «Доставка цветов Львов» чи якесь інше місто України, як користувачу відразу запропонують сайт BuketExpress. І це надзвичайно доречно. Адже:

  • компанія більше 20 років успішно працює в Україні,
  • лідер із дистрибуції квітів,
  • унікальний дизайн готових букетів,
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта,
  • доставка по всій країні та за кордон,   
  • кращий сервіс, перевірений роками і тисячами вдячних клієнтів,
  • зручний сайт, що дозволяє обрати квіти відповідно до події,
  • можливість разом із букетом придбати подарунок чи обрати квіткову композицію з фруктами, напоями, цукерками чи іншими солодощами,
  • для постійних клієнтів діє накопичувальна дисконтна програма.

Уже за тиждень всі закохані пари вітатимуть один одного з днем Валентина. І родзинкою цього свята стане квітковий букет від компанії BuketExpress.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2023, 14:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації