Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція встановила підозрюваного у серії Інтернет-шахрайств

На Полтавщині поліція встановила підозрюваного у серії Інтернет-шахрайств

У шахрайських оборудках підозрюють 25-річного мешканця Полтави з кримінальним «досвідом». Фігуранту вже повідомлено про підозру у вчиненні 4 шахрайств, вчинених під виглядом продажу товарів через Інтернет-ресурси. Поліція встановлює його причетність до інших аналогічних злочинів.

Як повідомив начальник полтавського райуправління поліції Петро Скічко, слідчі та оперативники вийшли на слід зловмисника під час реалізації заходів в рамках відкритих за фактами шахрайств кримінальних проваджень.

Петро Скічко розповів:

– Слідчі зібрали докази причетності фігуранта щонайменше до 4 злочинів, жертвами яких стали мешканці різних областей України. Ми також з’ясували, що полтавець вже був засуджений судом Волинської області за вчинення шахрайств. На даний час фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому судом запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 2 статті 190 (Шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Триває комплекс слідчих дій та оперативних заходів.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2023, 15:19 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації