Вхід | Реєстрація

Для об’єктів критичної інфраструктури Полтавщини надійшли 10 генераторів, придбаних за обласні кошти

Для об’єктів критичної інфраструктури Полтавщини надійшли 10 генераторів, придбаних за обласні кошти

Ще 10 генераторів, на закупівлю яких спрямували кошти з обласного бюджету, минулого тижня надійшли на Полтавщину. Вони забезпечуватимуть безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури «Полтаватеплоенерго». 

Про це повідомив директор Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики ОВА Едуард Рева на щотижневій апаратній нараді.

За його словами, генератори застосовуватимуть у разі відключень світла.

Також Едуард Рева зазначив, що наразі область вкладається в ліміти, і протягом трьох тижнів ні погодинні графіки, ні аварійні не застосовували. 

«Маємо доручення Прем’єр-міністра щодо оптимізації переліку об’єктів критичної інфраструктури, до яких не застосовуютьграфіки відключень, та зменшення споживання електричної енергії цими об’єктами. Тобто до погодинних графіків будемо залучати ще більше підприємств критичної інфраструктури», – сказав Едуард Рева. 

Нагадаємо, що раніше на Полтавщині об'єкти критичної інфраструктури забезпечили 105 генераторами.


Автор: пресслужба Полтавської ОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2023, 16:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації