Вхід | Реєстрація

Слідкуйте за виступами улюблених виконавців разом із mticket

Слідкуйте за виступами улюблених виконавців разом із mticket

За більш ніж рік повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, до країн Європи виїхало близько 8 мільйонів українських біженців. Такі статистичні дані наводить Управління верховного комісара ООН у справах біженців.

Найбільше українців знайшли прихисток у Польщі, Німеччині, Чехії, Італії, Іспанії Болгарії, Франції, Румунії та Словаччині. Таким чином наші земляки принесли в інші країни свою культуру і традиції. Західна Європа та Світ загалом познайомився ближче з українською музикою і піснею. Яскравим приладом цього став минулорічний конкурс Євробачення-2022, на якому переміг український гурт Kalush Orchestra з піснею «Стефанія». За рік повномасштабної війни чимало відомих музикантів заспівали з дуеті з українськими виконавцями.  Це і фінський гурт The Rasmus та Kalush Orchestra, британський рок-гурт Pink Floyd та вокаліст «Бумбокс» Андрій Хливнюк, британський співак Ед Ширан і гурт «Антитіла» та інші.

Українська музика стала настільки популярною, що європейська публіка із-задоволенням відвідує концерти вітчизняних артистів. Відомий європейський ресурс mticket також популяризує українських артистів, активно продаючи квитки на їх концерти.  

До речі, українські музиканти одними з перших долучилися до благодійних заходів на підтримку Збройних Сил України, збирали кошти та купували все необхідне для військовослужбовців. Чимало артистів постійно виступають для поранених бійців і тих, хто знаходиться в найгарячіших точках. Значна частина представників української муз сцени зі зброєю в руках боронять Батьківщину від навали російського агресора.

Українською співають на більшості континентів

Та повернемося до популяризації української музики в Європі і ресурсу mticket, адже з його допомогою можна прослідкувати, у якій країні виступатиме відомий вітчизняний артист. Для цього необхідно лише скористатися зручним офіційним сайтом компанії https://mticket.eu/en. Днями в польському Гданську відбудуться концерти гурту «Без обмежень», який виступить із програмою «BE BRAVE LIKE UKRAINE», а в Щецині заспіває «Думи» Артем Пивоваров. Тому біженці з України та європейські поціновувачі сучасної української музики зможуть насолодитися живими виступами цих виконавців.

До речі, згідно з даними ресурсу mticket, наші музиканти виступають на різних континентах. Тому якщо ви перебуваєте далеко від батьківщини та сумуєте за українськими піснями, побувати на концертах вітчизняних зірок допоможе платформа mticket. Тому не пропустіть виступ улюбленого виконавця і слідкуйте за пропозиціями від mticket. Усе буде Україна!


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації