Вхід | Реєстрація

Макснет — якісний інтернет для сучасної людини

Макснет — якісний інтернет для сучасної людини

Ні для кого не секрет, що сучасна людина фактично не може обходитися без інтернету. До того ж цей факт стосується не лише мешканців мегаполісів, а й жителів невеликих містечок та сіл. Підтвердженням цих слів викладено в статті «У сільські школи, ФАПи і клуби проведуть швидкісний Інтернет».  У цій публікації розповідається, що в Україні з 2021 року діє державна програма «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості».

Згідно з програмою, з моменту її дії, тобто тільки на 2021 рік, у держбюджеті заклали 500 мільйонів гривень для підключення бібліотек, клубних закладів, фельдшерсько-акушерських пунктів, шкіл до широкосмугового Інтернету з використанням волоконно-оптичних технологій. У такий спосіб держава вирішила провести інтернет-мережі в села, де ця послуга відсутня. А все для того, аби мешканці невеликих населених пунктів теж мали змогу отримувати якісні послуги. На зразок, запису в електронну чергу до сімейного лікаря.

Щоправда, підключають до такого інтернету заклади соціальної інфраструктури. Приватні будинки та квартири мають звертатися до провайдерів, що надають послугу «домашній інтернет». Лідером серед них виступає провайдер та оператор зв’язку Макснет. Особливо активно послугами компанії користуються харків’яни.

У Макснет знають, чого клієнти бажають

Провайдер Макснет пропонує своїм клієнтам різні тарифи, у залежності від їх потреб, зі швидкістю завантаження файлів у 100 мегабіт за секунд.

Користувачі компанії відзначають, що Макснет має ряд переваг у порівнянні з іншими провайдерами.

  • По-перше, висока швидкість передачі інформації. Відповідні дані надає аналітичний веб-сайт Speedtest.
  • По-друге, компанія надає цілодобову підтримку для своїх клієнтів. І у випадку виникнення будь-яких питань миттєво відреагують та вирішать їх.
  • По-третє, із кожним роком кількість абонентів постійно збільшується, що свідчить про якість послуг від провайдера.
  • По-четверте, Макснет пропонує гнучку програму лояльності, а постійні абоненти можуть отримати безкоштовний промо-місяць у подарунок.
  • По-п’яте, оплата за користування здійснюється через особистий кабінет.

І головне, що на виїзд фахівців, які підключать послугу, не потрібно чекати тижнями. Представники Макснет у найкоротші терміни підключать нового клієнта до високошвидкісного інтернету.

Отож, Макснет — це якісний інтернет для сучасної людини, яка бажає отримувати увесь спектр послуг.   


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2023, 08:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації