Вхід | Реєстрація

Контроль за виїздом артистів за кордон посилять

Контроль за виїздом артистів за кордон посилять

У нашій країні анонсували посилення умов виїзду за кордон для чоловіків-артистів, про це йдеться в заяві Міністерства культури та інформаційної політики України.

Зазначається, що з метою запобігання порушенням правил перетину державного кордону, відомство разом з правоохоронними органами буде ініціювати посилення відповідальності за порушення правил виїзду чоловіків артистів.

«Наразі МКІП підготовлено та подано на затвердження Уряду більш жорсткий порядок отримання дозволів на тимчасовий виїзд за кордон чоловіків призовного віку», — йдеться в  повідомленні.

Ініціатива від Мінкульту була висунута на фоні конфлікту зі стендап коміком Андрієм Щегелем, який «втомився від війни» і зумів втекти з України.

До речі, під час дії воєнного стану в Україні чоловіки віком від 18 до 60 років можуть бути мобілізовані та не мають права виїжджати за межі України. Втім, деякі категорії чоловіків все-таки можуть виїжджати за кордон.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2023, 15:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації