Вхід | Реєстрація

Smeg — італійська техніка зі світовим ім’ям

Smeg — італійська техніка зі світовим ім’ям

Як показує практика, пересічний українець навряд чи зможе розповісти що-небудь про прізвище Бертаццоні. Хіба що відзначить його італійське походження. Та коли дізнається, що родина Бертаццоні являється засновницею італійської компанії з виробництва побутової техніки Smeg, то відразу ж пригадає кольоровий ретро холодильник, тостер, соковижималку, чайник Смег та багато іншого в стилі 50-х років. Хоча насправді ж, компанія сягає своїм корінням ще в ХVII століття, а Бертаццоні пройшли шлях від ковалів до металургів, а згодом — до виробників побутової техніки під всесвітньо відомим брендом.

Італійці славляться не лише смачною кухнею

На сьогоднішній день Смег спеціалізується практично на всій побутовій техніці (на газових плитах, пральних і посудомийних машинах, духових шафах і варильних поверхнях, мийках, витяжках та холодильниках), охоплює сектор громадського харчування та виробляє інструменти для медичних установ.

До того ж популярність компанії досягається кількома факторами:

  • величезним асортиментом техніки,
  • якістю товарів,
  • оригінальним дизайном,
  • доступною ціною.
  • впровадженням у виробництво передових технологій.     

Тому якщо не встигли придбати подарунок жінкам до 8 березня, техніка Смег стане ідеальним варіантом. Для прикладу, слід придбати електричний чайник Смег, так як

прилад для нагрівання питної води не завадить жодній господині. Тим більше, що офіційне представництво італійської компанії працює і в Україні. А з побутовою технікою, і в першу чергу електрочайниками, Смег зручно означитися, перейшовши за посиланням https://smg-shop.com.ua/chayniki на сайт компанії.

До речі, як відзначають клієнти Смег, кожен вид побутової техніки є унікальним, оскільки нагадує більше справжній витвір мистецтва і стане родзинкою вашого інтер’єру. Продукція Смег — сміливе дизайнерське рішення, яке не можливо оминути увагою.

Італія на увесь світ відома як законодавиця мод, славиться своєю кухнею, багатою культурою і традиціями, ні з чим не зрівняною архітектурою. Завдяки родині Бертаццоні, — ще й отримала визнання як виробника привабливої та надійної побутової техніки, що виступає справжньою окрасою її власників.

Тому при підготовці презенту для рідної чи близької людини, плануванні кухні в будинку, квартирі чи ресторані, обов’язково потрібно заглянути на https://smg-shop.com.ua. У інтернет-магазині Смег навіть найвибагливіші клієнти обов’язково знають побутову техніку, що їх цікавить і відповідає потрібним параметрам.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2023, 13:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації