Вхід | Реєстрація

росіяни «спалилися» з Leopard

росіяни «спалилися» з Leopard

російські пропагандисти повідомили про «нову перемогу» в «битві з НАТО», опублікувавши фейкове зображення.

Німецькі танки Leopard 2, які ще не беруть участі в бойових діях на фронті, вже «успішно знищують» російські пропагандисти, радісно звітуючи про спалену техніку НАТО у соцмережах.

У новому фейку вони хваляться «підбитим» Leopard 2 у районі Вугледара Донецької області.

Знищення німецького танка приписують окупанту з позивним «Шустрий», який начебто уразив сучасну техніку зі «старенького, але надійного» РПГ-7б.

Насправді зображення є скриншотом із відео, на якому ліванський військовий цілиться в ізраїльський танк. На рукав камуфляжної форми ліванця фейкороби домалювали російський шеврон.

Місцем «спалення» німецького танка пропагандисти обрали Вугледар, де відбулася тритижнева битва, яка стала одним із найбільш провальних наступів для росіян, під час якого армія рф втратила не менш ніж 130 танків і БТР.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2023, 19:47 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації