Вхід | Реєстрація

З’єднання поліетиленових труб компресійними фітингами перевірене часом і кубометрами води

З’єднання поліетиленових труб компресійними фітингами  перевірене часом і кубометрами води

Як відомо, більшість водогонів у населених пунктах Полтавської області, як, власне, і по всій країні, збудовані в 50-60-х роках минулого століття. За пів століття регулярного використання металеві труби, якими подається вода до користувачів, давно вичерпали свій ресурс. Підтвердженням цьому слугують численні публікації на нашому сайті. У статті «Труби на артсвердловинах можна проткнути викруткою» керівник Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал» Іван Дяченко констатував, що станом на червень 2012 року міська водомережа потребує повної реконструкції. Вартість капремонту більш ніж десятиріччя тому очільник «водоканалівців» оцінював у мільйон із гаком гривень. При цьому вартість самих труб, зі слів Дяченка, склала близько 150 тисяч. Керівник «Водоканалу» наводив наступний факт. За кілька днів у одному з мікрорайонів містечка сталася аварія. Чергові аварійної служби, які виїхали усунути порив, виявили, що 30 років експлуатації металевої труби зробили свою справу. Тобто, її можна проткнути звичайною викруткою.

Фітинги UNIDELTA витримують навіть гідроудари

Для відновлення водопостачання до абонентів та одночасного ремонту мережі комунальники застосовують наступний метод: у стару сталеву трубу вони протягують нову поліетиленову. Щоправда, трішки меншого діаметру, не боячись що поліетилен не витримає тиску води. Адже сучасні технології виробництва поліетиленових труб давно вивели їх на вищий рівень у порівнянні з металевими. Та й під землею з таким комунікаціям ніщо не загрожує. Тим більше, що всі з’єднання також виконані з надміцного поліетилену. Саме такими є фітинги компресійні UNIDELTA, що отримали виключно позитивні рекомендації від всіх, без виключення, українських та закордонних споживачів. Фітинги для пластикових труб компанії «Пласт і Ко» експлуатуються при робочому тиску до 16 бар і здатні витримувати справжні гідроудари. Тому при монтажі сучасної мережі водопостачання обов’язковою умовою являється з'єднання поліетиленових труб компресійними фітингами. Для 100-відсоткової надійності — марки UNIDELTA. Для того, аби ознайомитися з асортиментом компресійних фітингів та іншими виробами компанії «Пласт і Ко», слід перейти за посиланням https://plastiko.com.ua/kompres%D1%96jn%D1%96-zazhimn%D1%96-f%D1%96tingi-unidelta.

Що особливого у з’єднанні від «Пласт і Ко»

Фітинги для водонапірних труб з поліетилену Унідельта виконують функцію обжиму. На відміну від подібних з’єднань фітинги «Унідельта» мають ряд технічних особливостей. Зокрема, їх конструкція забезпечує гарантовану герметизацію системи. Матеріал, із якого виготовлені з’єднання, є виключно харчовим поліетиленом (пластиком). Таким матеріал дозволено використовувати для водопровідної мережі, якою подаватиметься питна вода. Процес виробництва фітингів контролюється на всіх етапах. Основою з’єднання виступає цанга, котра під час закручування обтискної гайки буквально врізається в поліетиленову трубу, забезпечуючи надійну подачу рідини до споживачів.

Отож, якщо використовувати продукцію компанії «Пласт і Ко» на водопровідних ділянках, де проходить ремонт, чи будується нова лінія, подібної історії, яка із поривами в кобеляцькій водомережі, не відбудеться. Гарантовано виробником і перевірено тисячами шанувальників торгової марки Унідельта.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2023, 10:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації