Вхід | Реєстрація

Будуєш для себе і для правнуків

Будуєш для себе і для правнуків

Цього тижня календарна весна повністю змінила зиму і на більшості будівельних майданчиків відновилася робота. І хоча для більшості виконробів прізвища Гоффмана, Аулсворта, Дайера і Ерікссона не викликають ніяких асоціацій, та їх творіння, газоблок,  обов’язково присутнє на кожному будівництві. До того ж, цей будматеріал використовується як в малокотеджному будівництві, так і при зведенні багатоповерхівок.

Не дивлячись на той факт, що в Україні працює кілька заводів із виробництва газобетону, на нього не припиняється шалений попит. Щоправда, компанія будівельних матеріалів Куб має в наявності газобетон найвідоміших торговельних марок «Стоунлайт», «Аерок», «ЮДК», «ГазоБет», «СЛС» та «Ютон». На офіційному сайті компанії за посиланням https://kub.in.ua/kladochnye-materialy/gazoblok/ клієнти Куб мають можливість ознайомитися з асортиментом газоблоку та замовити необхідні будматеріали.

Чому варто будувати з газоблоку

Протягом останніх десятиліть свою популярність газобетон завоював завдяки значним перевагам серед більшості матеріалів.   

  • По-перше, газоблок приваблює своєю низькою вартістю, так як він являється одним із найдешевших будматеріалів. 
  • По-друге, газобетон має відмінну теплоізоляцію. Тобто, матеріал чудово утримує тепло і дозволяє економити на енергоресурсах. При цьому влітку утримує прохолоду всередині приміщення.
  • По-третє, будівельний матеріал вирізняється своєю зручністю в роботі. Він легкий, об’ємний, має пази та дуже легко монтується, шліфується і транспортується.
  • По-четверте, газоблок має високу паро проникність, що забезпечує вихід пари за межі будівлі та швидко сохне при будівництві.

По-п’яте, газобетон не потребує додаткового утеплення. Він безпечний для здоров’я та ідеально підходить для житлових будівель, оскільки при його виробництві застосовуються лише натуральні компоненти. 

Облицювальна цегла — оригінально, надійно, тепло

Та будь-яка будівля має бути не лише теплою і безпечною, а й естетично привабливою. Тому незамінним будівельним матеріалом при зведенні будівель виступає облицювальна цегла. Компанія Куб потурбувалася про те, аби замовники мали можливість обирати цеглу з широкого асортименту. Підтвердженням цьому є широкий вибір облицювальних матеріалів на сайті магазину https://kub.in.ua/kladochnye-materialy/kirpich/. Замовники компанії відзначають високу якість та оригінальність цегли.  

Та це не єдині особливості облицювального матеріалу. Адже:

  • цегла має привабливий зовнішній вигляд, що відрізняється структурою, відтінками й фактурою. Таким чином будівля набуває особливого й витонченого вигляду;
  • має високу стійкість до зовнішніх чинників та вирізняється особливою міцністю;
  • у парі з газобетоном облицювальна цегла забезпечує збереження тепла в приміщеннях.

Отож, якщо ви вирішуєте, із яких матеріалів збудувати дім, зупиніть свій вибір на газобетоні й облицювальній цеглі. І у зведеному вами будинку залюбки житимуть навіть правнуки.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2023, 18:26 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації