Вхід | Реєстрація

Понад 140 тис грн до бюджету Піщанської сільської ради зобов’язано повернути полтавське товариство

Понад 140 тис грн до бюджету Піщанської сільської ради зобов’язано повернути полтавське товариство

Господарським судом Полтавської області задоволено позов Кременчуцької окружної прокуратури, пред’явлений в інтересах відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради Кременчуцького району до одного з полтавських товариств із постачання електричної енергії.

У 2021 році товариство, незважаючи на домовленості, визначені договором про постачання електричної енергії 14 місцевим закладам освіти, без належного обґрунтування коливання вартості на ринку вдвічі підвищило ціну за 1000 кВт/год (з понад 2 до майже 5 тис. грн), унаслідок чого безпідставно отримало з місцевого бюджету понад 140 тис. грн.

Після набрання рішенням суду законної сили товариство зобов’язано повернути вказані кошти до бюджету Піщанської сільської ради.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2023, 10:48 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації