Вхід | Реєстрація

Ігрові лептопи Леново: розбираємося в серіях Legion та IdeaPad Gaming

Ігрові лептопи Леново: розбираємося в серіях Legion та IdeaPad Gaming

Ігрові ноутбуки все більше займають нішу основних пристроїв для геймінгу. Вони стали компактнішими, а їхня продуктивність зросла настільки, що більшість моделей можуть замінити стаціонарні ПК і надати користувачеві більше можливостей. Одним із лідерів цього ринку вважається компанія Lenovo. Розповідаємо про ігрові серії компанії, їх особливості та відмінності.

Які геймерські ноутбуки випускає Леново

Якщо говорити про індустрію геймінгу, виробник зосереджений на двох основних лінійках: Legion та IdeaPad Gaming. Кожна орієнтована на любителів ігор різних жанрів та рівнів складності. Тому лептопи підійдуть різним категоріям геймерів.

Лінійка Legion - найкраще зі світу геймінгу

Це серія преміальних геймерських ноутбуків, призначена для тих, хто хоче отримати максимальну насолоду від гри на високих налаштуваннях графіки. Пристрої оснащені продуктивними процесорами Intel Core i7, i9 або AMD Ryzen 7, в ноутбук встановлюють відеокарти NVIDIA GeForce RTX з 6-16 GB відеопам'яті, оперативною пам'яттю до 32 GB і швидкими SSD-накопичувачами до 2 ТБ.

Відзначимо інші особливості:

  • діагональ екрану - 15 або 17 дюймів;
  • роздільна здатність - Full HD (1920x1080) або Quad HD (2560x1440);
  • частота оновлення – до 300 Гц.

Деякі моделі оснащують клавіатурою з RGB-підсвічуванням на кожну клавішу та підтримкою технології TrueStrike для більш точного та швидкого натискання. Legion випускають у футуристичному дизайні, синьому чи сірому кольорах із яскравими елементами геймерського стилю.

Звичайно, в лінійці є доступні моделі з менш продуктивним залізом. Їх випускають для користувачів, які бажають стати частиною спільноти.

IdeaPad Gaming – доступний геймерський досвід для всіх

Це серія бюджетних ігрових пристроїв, яка має на меті надати геймерам гарну якість гри без переплати за зайві функції. Лептопи оснащені чіпами Core i5 та i7 або Ryzen 5 та 7, графічними картами GeForce GTX або RTX з 4–6 ГБ відеопам'яті, оперативною пам'яттю до 16 ГБ та швидкими SSD-накопичувачами до 1 ТБ.

Діагональ екрану складає 15 або 16 дюймів з роздільною здатністю FHD або QHD. Дисплеї отримують частоту оновлення до 165 Гц та підтримку технології Dolby Vision для яскравості та контрастності зображення.

Деякі моделі отримують клавіатуру з підсвічуванням на вибір трьох кольорів: білого, блакитного або фіолетового. Ноутбуки мають стильний дизайн у чорному або сірому кольорах, а геймерські елементи зведені до мінімуму.

Популярні моделі геймерських лептопів Леново

Серед величезної кількості гаджетів компанії у користувачів потрібні дві:

  1. IdeaPad Gaming 3 15ACH6 -15,6-дюймовий пристрій з процесором AMD Ryzen 7 5800H, тактовою частотою до 4.4 ГГц, картою NVIDIA GeForce RTX3050 з 4 GB відеопам'яті, ОЗУ DDR4 на 16 GB і частотою.
  2. Legion5 15ITH6H - 15,6-дюймовий лептоп, оснащений процесором Intel Core i7-11800H з тактовою частотою до 4,6 ГГц, дискретною відеокартою NVIDIA GeForce RTX3070 з 8 ГБ пам'яті, 16 ГБ RAM та розгорткою екрану.

Обидва гаджети надають відмінний геймерський досвід для свого класу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2023, 11:49 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації