Вхід | Реєстрація

Ідеальний весільний букет для ідеальної нареченої

Ідеальний весільний букет для ідеальної нареченої

Весілля – це незабутня подія в житті кожної дівчини. Хочеться, щоб у цей день все було ідеально, починаючи погодою і завершуючи букетом нареченої. Останній вважається чи не найголовнішим атрибутом весільної церемонії, адже саме він символізує щастя та радість сімейних відносин, а також підкреслює індивідуальність та характер нареченої.

Вибір весільного букету

Квіти допомагають зробити акцент на перевагах жінки, що виходить заміж. Щоб ця деталь виглядала у найкращому світлі, замовляти весільні букети варто лише у перевірених флористів. Крім того, досвідчений спеціаліст допоможе підібрати вишукану форму букету, що буде ідеально поєднуватися з весільною сукнею та загальним стилем весілля.

На вибір квіткової композиції для нареченої впливає багато факторів. Один з них – це інтер’єр зали, де буде проходити церемонія. Адже важливо, щоб усе виглядало гармонійно та створювало загальну атмосферу свята. Від того, наскільки зручним буде букет, залежить і настрій дівчини в цей день. Тому до вибору композиції треба поставитися максимально серйозно.

Дизайн композиції створюється згідно зі своїми законами. Найважливіший – це гармонійне поєднання з сукнею. Дуже добре, якщо естетика всього весілля буде в одному стилі. Зазвичай, щоб створити гармонію, обираються квіти пастельних відтінків. Перевага віддається таким квітам:

  • троянди;
  • лілії;
  • орхідеї;
  • кали;
  • тюльпани;
  • хризантеми;
  • гортензії;
  • фрезії;
  • іриси;
  • гіацинти.

Також важливо обрати зручний розмір та пакування, адже наречена майже весь день має тримати букет у руках. Флорист з досвідом роботи зможе створити композицію, що збереже свіжість до кінця церемонії та навіть порадує своїм виглядом ще декілька наступних днів.

Букет на весільний подарунок

Гостям весілля слід правильно обирати квіти, які призначені для вручення молодятам. Тут все залежить від смаку та бюджету того, хто дарує.

Якщо гість не дуже знайомий з уподобаннями наречених, то варто зупинитися на класичному варіанті та подарувати троянди. Зазвичай дарують червоні, але на честь весілля можна звернути увагу на білі.

Якщо гостю відомі смаки молодих, то варто обрати відповідний ним букет. Актуально вибрати композицію з екзотичних квітів чи ніжних гортензій або альстромерій.

Але не варто обирати квіти з занадто сильним ароматом, оскільки у нареченої або у гостей може бути алергія. Варто зупинити вибір на рослинах з ніжним запахом, або взагалі майже без нього.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2023, 10:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації