Вхід | Реєстрація

Які авто користуються популярністю в різних регіонах

Які авто користуються популярністю в різних регіонах

Експерти назвали найпопулярніші нові автомобілі на найбільших регіональних ринках України, про це розповіли в асоціації Укравтопром.

За перші два місяці цього року найбільшим регіональним ринком нових автомобілів в Україні залишається місто Київ. Мешканці столиці купили близько 30% від реалізованих авто з початку року.

Друге місце з продажів займає Дніпропетровська область. У цьому регіоні купили 9,3% від усіх нових авто.

На третьому місці знаходиться Київська область (7,4%), а Львівська область зайняла четверту позицію серед регіональних ринків (5,7%).

До п’ятірки лідерів увійшла й Одеська область. Там з початку року зареєстрували 5,6%  від усіх нових автомобілів в Україні.

На всіх регіональних ринках України, окрім Львівщини, бестселером став бюджетний кросовер Renault Duster. Мешканці області найчастіше купували електромобіль Volkswagen ID.4.

У Києві на другому місці з продажів розмістився компактний кросовер Suzuki Vitara. Також ця модель мала попит у Київській та Дніпропетровській областях. Преміальний кросовер BMW X5 зайняв другу позицію щодо кількості проданих нових авто на Одещині.

Третє місце з продажів у Києві посіла Skoda Octavia, а в Дніпропетровській та Київській областях — Volkswagen ID.4. На Львівщині до трійки лідерів увійшов преміальний кросовер Mercedes-Benz GLE, а на Одещині — Hyundai Venue.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2023, 16:31 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації