Вхід | Реєстрація

Надійному автомобілю — якісні запчастини

Надійному автомобілю — якісні запчастини

За декілька останніх років на українських дорогах суттєво зменшилася кількість автомобілів, вироблених ще за совкових часів. Усе більше водії пересідають на європейські іномарки, що відрізняються від «есесесерівського» автопрому надійністю, комфортом, швидкістю й безпекою. Усі перераховані якості втілені в лінійку автівок чеського автовиробника. Підтвердженням цьому є той факт, що навіть в Україні «Шкоду» називають народним автомобілем. А компанію «Master Service» і їхній інтернет-магазин https://master.shop/skoda — кращим місцем обслуговування улюбленого українцями авто.

Та про все — по порядку.

Від велотехніки до автомобіля

Наприкінці ХІХ століття в Чехії двоє затятих мотоциклістів, Вацлав Лаурін та Вацлав Клемент, заснували фірму з виробництва велосипедів. І хоча перший власник був механіком, а другий — книготорговцем, чоловікам не завадило перейти до збору мотоциклів, а згодом — і автомобілів. Модель під назвою Voiturette A, що побачила світ у 1905 році, фактично дала початок чеському автомобілебудуванню та появі всесвітньо відомого в наш час концерну Шкода Авто. За сто років виробництва компанія розширилася настільки, що сьогодні автомобілі Шкода експортуються більш ніж у 70 країн світу. І більшість європейських сімей зробили свій вибір на користь авто від чеського виробника.

«Шкоду» ремонтують у «Master Service»

Українські водії також віддають перевагу автомобілям Шкода. На українських дорогах найчастіше можна зустріти автівки модельного ряду KAROQ, RAPID, OCTAVIA, KODIAQ, SUPERB. За підрахунками експертів, автомобілі «Шкода» входять у трійку найпопулярніших в Україні. Та скільки б переваг над іншими виробниками не мав чеський автопром, транспортні засоби потребують регулярного технічного обслуговування, а деталі виходять з ладу. В питанням ремонту й обслуговування автомобілів «Шкода» власники звертаються до спеціалізованого оператора в автосервісі та продажу автозапчастин «Master Service». В інтернет-магазині компанії за посиланням https://master.shop/ можна придбати фактично всі необхідні деталі.

У самій компанії «Master Service» відзначають, що часто поломки виникають у гальмівній системі, рульовому управлінні, ходовій частині.

Клієнти, які скористалися послугами спеціалізованого оператора, відзначають:

  • високу якість запчастин, представлених на сайті, що підкріплюються відповідною документацією,
  • кожна упаковка має серійний номер, що збігається зі специфікацією, 
  • ліцензовані деталі, що безвідмовно працюють протягом багатьох років і тисяч кілометрів,
  • на сайті https://master.shop/ зручно шукати як окремі запчастини,так і цілі вузли чи агрегати у зборі.

Україна — це Європа, і українці заслуговують на те, аби їздити на надійних чеських автомобілях, а обслуговуватися в кращих фахівців «Master Service».


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2023, 08:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації