Вхід | Реєстрація

У Красному стався розбій: потерпілий знаходиться в тяжкому стані

У Красному стався розбій: потерпілий знаходиться в тяжкому стані

Станом п’ятницю, 12 травня, чоловік 1973 року народження перебуває в обласній лікарні.

10 травня, близько 12 години дня, житель села Красне Кобеляцької громади зайшов до свого сусіда та виявив його непритомним.

Як розповіли місцеві жителі, постраждав місцевий чоловік 1973 року народження. Його госпіталізували в Кобеляцьку лікарню. Попередньо відомо, що в потерпілого діагностували забій голови, внаслідок нанесення удару тупим предметом.

Правоохоронці підозрюють неповнолітнього юнака 2008 року народження, мешканця Красного. Його затримано наступного дня після події за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Також жителі Красного розповіли, що в неповнолітнього знайшли бензопилку, що належала потерпілому.

Правоохоронці інкримінують підозрюваному кримінальне правопорушення за статтею 187 частиною 4 «Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна».

Відомо, що потерпілий знаходиться на лікуванні одній із полтавських лікарень. Стан його здоров’я тяжкий.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2023, 18:45 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації