Вхід | Реєстрація

Obmify.com: Лотереї вже не актуальні, надійніше інвестувати в криптовалюту

Obmify.com: Лотереї вже не актуальні, надійніше інвестувати в криптовалюту

У 1982 році в кінотеатрах стартували покази фільму «Спортлото-82». Сюжет кінокартини закручений навколо виграшного лотерейного білету «Спортлото». На початку фільму продавець закликає громадян інвестувати свої кошти в лотерейні білети, адже вгадана комбінація цифр дозволяє виграти до 20 тисяч карбованців.

Минуло чотири десятиліття і сучасні українці замість лотерейних білетів купують криптовалюту, що являє собою повністю децентралізовану систему електронної готівки. А вдалі покупки та обмін проводять на ресурсі obmify.com, що виступає в наші дні найнадійнішим обмінником.

Крипта — це вигідно й надійно

Українці завжди вміли заробляти кошти. Після розпаду країни совєтов і переходу країни до ринкової економіки значна частина жителів нашої країни стали успішними бізнесменами. У 90-х та на початку «нульових» усі купували нерухомість, коштовні метали і обмінювали вітчизняну валюту у більш надійну європейську. Та після представлення восени 2008 року електронної платіжної системи Біткоїн, ситуація кардинально змінилася. Адже увесь світ загалом та українці зокрема зрозуміли, що криптовалюта є ще надійнішою інвестицією. Адже:

  1. вартість крипти постійно зростає,
  2. на фоні того, що світова економіка переживає далеко не найкращі часи, криптовалюта залишається стабільним варіантом примноження фінансів,
  3. великий вибір валюти, вартість якої збільшується (Bitcoin, Etherium, Stellar).    

У Obmify.com знають про криптовалюту все і навіть більше

Звичайно, купувати криптовалюту в сліпу не варто. У ній слід розумітися, постійно моніторити ситуацію з курсом. Та відповідна ситуація відбувається як з іноземною валютою, так і з нерухомість. Тільки вартість крипти за рік може зрости на 150 відсотків, чого не скажеш про будівлі.

Для тих, хто хоче розумітися в крипті, вигідно купувати і ще вигідніше продавати її створений сервіс Obmify.com. Із його допомогою тисячі користувачів безпечно та вигідно обмінюють криптовалюту, безготівкові кошти або готівку.

Користувачі сервісу зможуть дізнатися відповіді на питання, що найбільше цікавлять їх. Зокрема, де купувати, як зберігати, де перевірити ціни, як обмінювати крипто валюту та топ цифрових валют на сьогодні.

Крім того, Obmify.com не простою накопичує інформацію про покупців, біржі та обмінники, а перевіряє надійність кожного з них. Тому користувачі сервісу впевнені у його надійності.

Клієнти сервісу описують його так, що Obmify.com знає про крипту все і навіть більше.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2023, 11:35 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації