Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини вилучила гранату у мешканця Кременчука

Поліція Полтавщини вилучила гранату у мешканця Кременчука

Небезпечний предмет виявлено сектором протидії сімейному насильству Кременчуцького райуправління поліції під час перевірки інформації щодо сімейного конфлікту, що виник в одній із родин у Крюківському районі міста. Поліція з’ясовує обставини події.

До колцентру 102 поліції Полтавщини 23 серпня, близько 22:00, надійшло повідомлення від громадян про домашній конфлікт по вулиці Троїцької у місті Кременчук. На виклик негайно прибули поліцейські сектору протидії домашньому насильству Кременчуцького райуправління. Після врегулювання конфлікту працівники поліції виявили у мешканця квартири, 1964 року народження, гранату. З дотриманням заходів безпеки та залученням відповідних фахівців, боєприпас вилучили. Наразі його походження та мету зберігання встановлює слідство.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2023, 15:52 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації