Вхід | Реєстрація

На Кременчуцькому водосховищі упіймали чергових браконьєрів

На Кременчуцькому водосховищі упіймали чергових браконьєрів

Порушників правил рибальства викрили працівники сектору поліцейської діяльності на воді ввечері 25 серпня, під час патрулювання акваторії Кременчуцького водосховища, в межах Сулинського заказника.

Правоохоронці виявили двох чоловіків за виловом риби неподалік села Бугаївка Градизької тергромади. У рибалок вилучили свіжовиловлену рибу різних видів, гумовий човен та 200 метрів месинової сітки. За попередньою оцінкою фахівців, сума завданих збитків перевищує 198 600 гривень.

За даним фактом підрозділ дізнання відділу № 1 (Глобине) Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури, розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) КК України. Тривають слідчі дії.

Окрім того, поліцейські склали адміністративний матеріал за порушення правил користування малими суднами (ст. 117 Кодексу України про адміністративні правопорушення)

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2023, 17:37 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації