Вхід | Реєстрація

На Полтавщині затримали наркозбувача

На Полтавщині затримали наркозбувача

Працівники відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції 30 серпня затримали жителя міста Зіньків при спробі збуту наркотичних засобів. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– За попередньою інформацією, місцевий 41-річний мешканець займався незаконним збутом наркотичних засобів на території міста Зіньків. При черговій спробі розповсюдити заборонену в обігу речовину, оперативники та слідчі відділення №4 (м.Зіньків) Полтавського районного управління поліції припинили його протиправну діяльність. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Зіньківського відділу Диканської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини) Кримінального кодексу України.

Санкція частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2023, 11:46 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації