Вхід | Реєстрація

У Москві затримали злочинця за вбивство на Полтавщині

Правоохоронці Москви затримали Левона Аветяна, уродженця Баку, який перебував у міжнародному розшуку за вбивство мешканця села Хомутець Миргородського району Полтавської області із серпня 2009 року.
Влітку минулого року у гості до матері власним автомобілем в село Хомутець приїхала 39-річна донька Ірина Крамаренко, яка жила і працювала в Москві. Очолювала страхову компанію. Із нею приїхав співмешканець Аветян, дві доньки та 19-річний знайомий дівчат. У селі пригадують, за день до вбивства із Черкас приїхали ще якісь родичі Ганни Сохацької, матері Ірини.
Того вечора погуляли. Доньки Крамаренко зі своїм знайомим пішли до бару у центр села. Там пили пиво. До них підійшов 22-річний Андрій Микильченко, місцевий житель. "Це було 19 серпня. Між приїжджим москвичем та місцевим виник побутовий спір. Вийшли за магазин, там трохи поштовхались і все, розійшлися", - розповів Gazeta.ua Володимир Піскун із Миргородського міськрайонного відділення міліції. За словами Піскуна, дівчата прийшли додому, де одна з них розказала матері, що їх ображають. Мати з дівчатами та вірменином приїхали до бару. Потерпілий тим часом пішов до свого знайомого. Крамаренко зі співмешканцем знайшли хлопця. Сусіди говорять, вірменин підійшов до хлопця і спереду вдарив ножем. Було темно і знайомий Андрія навіть не зрозумів, що сталось. Казав, почув глухий удар. Подумав, Микильченко просто впав. Аветян з Крамаренко забрали труп у машину та привезли до Сохацької у двір.
Після цього вірменин посадив Ірину до машини і поїхав разом з нею до Росії. Доньки Крамаренко труп відтягли метрів за 100 із двору до дороги. Подзвонили у "швидку". Дівчата пояснили, що поверталися із села і побачили біля дороги чоловіка, що лежав. Лікарі, побачивши труп, повідомили міліцію. Ірина Крамаренко через 3 дні із Москви приїхала на Миргородщину. Слідчим пояснила, що співмешканець кордон не перетинав. Він її довіз до Харкова і у районі залізничного вокзалу вийшов із машини. Наразі не відомо, чи передадуть Левона Аветяна в Україну. Можливо судитимуть в Росії, якщо він має російське громадянство.

Автор: www.gazeta.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації