Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі поліція оперативно знашла викрадача автомобіля

У Кременчуцькому районі поліція оперативно знашла викрадача автомобіля

Правоохоронці розшукали транспортний засіб та встановили зловмисника вже за годину після скоєння кримінального правопорушення. Вирішується питання про повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

4 вересня, близько 22:00, мешканець села Пʼятихатки повідомив до відділення № 2 Кременчуцького райуправління поліції про викрадення автомобіля «KIA» з подвір’я приватного домогосподарства. 

Як повідомив начальник відділення поліції № 2 Владислав Шаптала, під час оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліцейські виявили транспортний засіб на відстані двох кілометрів від будинку потерпілого. Особу правопорушника встановлено. Ним виявився односелець заявника, 1994 року народження, який раніше вже мав проблеми із законом. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2023, 11:59 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації