Вхід | Реєстрація

У Кременчуці чоловік напав на 89-річну жінку, намагаючись її пограбувати

У Кременчуці чоловік напав на 89-річну жінку, намагаючись її пограбувати

Подія сталася ввечері 6 вересня в одному з мікрорайонів Кременчука. Зловмиснику завадили сусіди, які бачили як невідомий проник на територію домогосподарства літної жінки та вимагав у неї гроші. Коли незнайомець зрозумів, що його бачать люди, втік з місця події, не досягнувши злочинної мети.

Про це повідомив начальник Кременчуцького районного управління поліції

Після дзвінка сусідів на лінію 102 за вказаною у повідомленні адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Кременчуцького райуправління поліції та патрульні. Завдяки інформації, яку надав очевидець події, правоохоронці швидко затримали зловмисника. Ним виявився нетверезий місцевий чоловік, 1992 року народження, який раніше вже мав проблеми із законом. 

Олександр Холондович зазначив: 

– Фігурант мав намір забрати у 89-річної жінки гроші, однак завершити розпочате йому завадили очевидці. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому  про підозру та обрання запобіжного заходу.  

За даним фактом слідчим підрозділом Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах) та 4 статті  186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2023, 12:45 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації