Вхід | Реєстрація

У Кременчуці згорів автомобіль – поліція підозрює підпал

У Кременчуці згорів автомобіль – поліція підозрює підпал

Подія сталася 10 вересня, близько 05:00 години, в місті Кременчук, по вулиці Івана Приходька. Поліція та рятувальники ДСНС негайно виїхали на місце події. Відкрито кримінальне провадження.

За попередньою інформацією слідства, сталося загорання автомобіля «ВАЗ», який належить місцевому чоловіку, 2001 року народження.

Денис Булітко, начальник відділення 1 Кременчуцького районного управління поліції, зазначив:

– Наразі слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, проводяться першочергові слідчі дії. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 (Умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події та осіб, що можуть бути причетними до кримінального правопорушення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2023, 10:55 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації