Вхід | Реєстрація

Пожежний палив авто на замовлення

Пожежний палив авто на замовлення

Прокурори Одеської обласної прокуратури засудили колишнього пожежника-рятувальника та двох його спільників за умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу (частина 3 статті 28, частина 2 статті 194 ККУкраїни). Організатору злочину призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, двом співучасникам — 6,5 та 5 років позбавлення волі.

Прокурори довели, що співробітник одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області з метою наживи створив і очолив організовану групу. Чоловіки заробляли, отримуючи замовлення на підпали чужого майна, зокрема транспортних засобів.

Ділки ретельно готувались та планували кожен зі своїх злочинів. Відслідковували своїх «жертв» та терпляче вичікували сприятливий момент для доведення свого наміру до кінця.

Так, у період з листопада 2019-го по червень 2020-го гастролери з Дніпропетровщини за грошову винагороду скоїли підпал трьох елітних авто в Одесі.
Внаслідок таких протиправних дій автомобілі повністю знищені, чим власникам транспортних засобів спричинено збитки на майже 1,8 мільйона гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2023, 15:18 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації