Вхід | Реєстрація

На Полтавщині під час спільного дозвілля чоловік зарізав свого знайомого

На Полтавщині під час спільного дозвілля чоловік зарізав свого знайомого

Чоловік помер від ножового поранення на території приватного домогосподарства одного із сіл Кременчуцького району.  За підозрою у причетності до злочину затримано 61-річного знайомого загиблого. За фактом умисного вбивства слідчі поліції відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини, повідомлення про трагічну подію надійшло до відділення №2 Кременчуцького райуправління поліції 24 вересня, близько 14:50, від місцевого мешканця. Як повідомив керівник відділення поліції Владислав Шаптала, на місце події негайно спрямували слідчо-оперативну групу поліції, оперативників та криміналістів. 

Очільник територіального підрозділу прокоментував:

– За попередньою інформацією слідчих, 44-річний потерпілий отримав ножове поранення під час конфлікту з фігурантом, що виник під час спільного дозвілля в будинку знайомого. З місця події слідчі вилучили знаряддя злочину та інші речові докази. 61-річного чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

У кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької  окружної прокуратури, тривають необхідні слідчі дії. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2023, 14:26 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації