Вхід | Реєстрація

У Кременчуці юнак пограбував неповнолітню дівчину

У Кременчуці юнак пограбував неповнолітню дівчину

Погрожуючи насильством, юнак забрав у 13-річної дівчини гроші. Це сталося 4-го жовтня, близько 13-ї, у під’їзді будинку, в якому мешкає неповнолітня. Поліцейські, які прибули на виклик, оперативно встановили фігуранта та вилучили речові докази.

По це повідомив тимчасово виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції Артем Солтан.

Поліцейський прокоментував:

– Особу зловмисника та місце його перебування встановили протягом години. Працівники слідчо-оперативної групи поліції спільно з патрульними з’ясували, що до кримінального правопорушення може бути причетний 14-річний мешканець Кременчука. На даний час вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 10 років ув’язнення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2023, 17:11 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації