Вхід | Реєстрація

У Миргороді знайшли тіло чоловіка – правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві

У Миргороді знайшли тіло чоловіка – правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві

Чоловіка зі слідами насильницької смерті побачили на заболоченій ділянці одного з районів міста, вранці 17 жовтня. Про виявлене тіло місцеві жителі повідомили до Миргородського районного відділу поліції. Уже ввечері цього ж дня поліцейські встановили особу, причетну до умисного вбивства. На часі слідчі з’ясовують мотив злочину та обставини його скоєння.

Для проведення невідкладних слідчих дій та оперативних заходів залучили слідчих Слідчого управління обласної поліції, оперативників Управління карного розшуку та спеціалістів-криміналістів Головуправління поліції, кінологів зі службовими собаками, а також слідчих та оперативників Миргородського райвідділу поліції. 

Начальник територіального підрозділу поліції Віталій Ярмолюк прокоментував:

– Слідчо-оперативна група поліції встановила, що загиблим є місцевий житель, 1982 року народження. Тіло направили на судово-медичну експертизу для визначення причини його смерті. 

Він також додав, що за результатами реалізації оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліція встановила особу чоловіка, причетного до особливо тяжкого злочину. Ним виявився житель Миргорода, 1958 року народження.

– Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомив Віталій Ярмолюк.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації