Вхід | Реєстрація

У Кременчуці викрили підпільний цех виготовлення цигарок

У Кременчуці викрили підпільний цех виготовлення цигарок

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури на території Кременчуцького району припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення тютюну.

Як повідомляють у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури, реалізація «товару» відбувалася через мережу торговельних кіосків на ринках Кременчука.   

Під час обшуків у цеху, а також за адресами проживання ймовірних організаторів «бізнесу» правоохоронці вилучили майже 1 тис. кг тютюну (подрібненого та листового), понад 370 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку, обладнання, у тому числі станки для фасування та набивки тютюном сигаретних гільз, ароматизатори, фільтри для сигарет, документи, чорнові записи тощо.

Наразі до суду направлені клопотання про накладення арешту на вказані речові докази. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне  виготовлення тютюнових виробів та тютюну).

Слідчі дії здійснюються Територіальним управлінням БЕБ у Полтавській області, оперативний супровід – УСБУ в Полтавській області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2023, 12:04 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації