Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали «закладчика»

У Кременчуці затримали «закладчика»

Інформацію про припинення протиправної діяльності місцевого юнака, який розповсюджує наркотичні речовини методом закладок, на екстрену лінію поліції 102 повідомили інспектори роти ТОР патрульної поліції Кременчука. За даним фактом слідчим підрозділом поліції відкрите кримінальне провадження.

Як розповіли у відділі комунікації поліції в Полтавській області, під час патрулювання міста Кременчука в поле зору патрульних потрапив чоловік, який, побачивши поліцейських, почав підозріло себе поводити та нервувати. Правоохоронці зупинили чоловіка та з дотриманням заходів безпеки провели поверхневий огляд. Під час огляду патрульні виявили у громадянина наркотичні речовини, схожі на PVP та викликали на місце події слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького райуправління поліції, зазначив:

– У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 19-річний місцевий мешканець мав при собі 59 згортків з наркотичними речовинами, які намагався реалізувати методом закладок у різних мікрорайонах Кременчука. Вилучені речові докази направлено на експертне дослідження, а фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У разі визнання вини судом юнакові загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2023, 15:07 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації