Вхід | Реєстрація

На Полтавщині завтримали торговця зброєю

На Полтавщині завтримали торговця зброєю

За підозрою у причетності до незаконного обігу зброї та боєприпасів поліція затримала 25-річного мешканця Кременчука. Поліції відомо про ряд фактів збуту гранат, автомата та набоїв. Про це повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

Полковник поліції прокоментував:

– Під час слідчих дій у фігуранта вилучили близько 300 набоїв, магазини до автомата, різні зразки зброї та корпус ручного протитанкового гранатомета. Чоловікові вже повідомлено про підозру у незаконному зберіганні та збуті вогнепальної зброї та боєприпасів та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Незаконну діяльність кременчуківця викрили працівники Слідчого управління обласної поліції спільно з регіональним Управлінням СБУ, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

У кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 263 КК України, тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2023, 16:55 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації