Вхід | Реєстрація

У жителя Полтавщини вдома знайшли більше 80 кілограмів канабісу

У жителя Полтавщини вдома знайшли більше 80 кілограмів канабісу

Під час обшуків у будинку 43-річного мешканця села Супрунівка та у приміщеннях, розташованих за його місцем проживанням, слідчі поліції виявили сотні висушених рослин конопель та наповнені подрібненим канабісом полімерні відра, сумки і пакети.

Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Підпільний "склад" з наркотиками було розкрито слідчими Слідчого управління та Управління карного розшуку обласної поліції спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Полтавщини, за процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, із залученням батальйону поліції особливого призначення. 

Генерал поліції розповів:

– Загальна вага вилучених у фігуранта наркотичних засобів складає понад 80,5 кілограмів. Чоловікові вже вручили підозру у скоєнні наркозлочинів та обрали запобіжний захід.

Продовжуються оперативні заходи та слідчі дії щодо встановлення інших осіб, причетних до незаконної діяльності, та каналів збуту наркотиків.

Слідчим управлінням обласної поліції, за процесуальним керівництвом прокуратури, проводиться розслідування за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, виготовлення, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Згідно з цією статтею передбачене покарання – від дев'яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2023, 16:26 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації