Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі в ямі зі сміттям виявили тіло жінки

У Кременчуцькому районі в ямі зі сміттям виявили тіло жінки

15 грудня тіло жінки із слідами насильницької смерті було виявлено в лісосмузі, у селі Максимівка Кременчуцького району. Місцеві мешканці помітили загиблу в ямі, заповненій сміттям, і повідомили про це поліцію. Того ж дня, після кількох годин наполегливої роботи, правоохоронці затримали особу, ймовірно причетну до цього особливо тяжкого злочину. Про це повідомив заступник начальника обласної поліції Сергій Рекун.

Полковник поліції підкреслив, що зловмисник намагався уникати зустрічі з правоохоронцями. Однак завдяки реалізації невідкладних оперативно-слідчих заходів, залученню криміналістичної лабораторії та співпраці з місцевою поліцією та оперативниками Кременчуцького районного управління поліції, вдалося виявити сліди та затримати підозрюваного.

За інформацією керівника відділення № 2 Кременчуцького районного управління поліції Владислава Шаптали, загиблою є 51-річна місцева мешканка. Правоохоронці наразі підозрюють 43-річного мешканця Кременчука у вчиненні умисного вбивства, яке сталося за місцем її проживання, а пізніше тіло було вивезено до лісосмуги.

Тіло загиблої було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Речові докази, вилучені з місця події, також передані на експертне дослідження.

Сергій Рекун прокоментував:

– Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України здійснюється слідчим підрозділом відділення № 2 Кременчуцького районного управління поліції за процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури. Наразі тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2023, 13:09 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації