Вхід | Реєстрація

У Полтаві пограбували аптеку - поліція затримала підозрюваного

У Полтаві пограбували аптеку - поліція затримала підозрюваного

До відділу №1 Полтавського районного управління поліції, 1 січня о 18:20, надійшло повідомлення від місцевих жителів про напад невідомого чоловіка на працівника аптеки в одному з торговельних центрів Полтави. Зловмисник заволодів грошима підприємства. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Як повідомляє пресслужба відділу комунікації поліції Полтавщини, після отримання повідомлення про злочин на місце прибула оперативна група поліції. Під час проведення першочергових слідчих та оперативних заходів поліцейським вдалося менш ніж за годину ідентифікувати та затримати особу, причетну до розбійного нападу.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції №1 (Київський район), Станіслав Коротаєв, повідомив:

– Нападником виявився 44-річний житель міста Дніпро, який тимчасово проживає у Полтаві. Попередньо встановлено, що чоловік, погрожуючи працівникові аптеки ножем, заволодів грошовими коштами, після чого втік. Слідчі затримали правопорушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 січня, 12:56 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації