Вхід | Реєстрація

Полтавська поліція знайшла чоловіка, який напередодні нового року украв ялинку на території кав’ярні

Полтавська поліція знайшла чоловіка, який напередодні нового року украв ялинку на території кав’ярні

Хвойне дерево вподобав 26-річний полтавець, який мешкає неподалік кав’ярні на Подолі. У ніч на 30 грудня чоловік вирвав «ялинку» з вазона, що прикрашав подвір’я закладу харчування.

Як повідомив начальник відділення №1 Полтавського райуправління поліції Ігор Гурин, про крадіжку дерева поліції стало відомо напередодні Нового року з відео, викладеного у соціальних мережах. Цього ж дня оперативні працівники територіального підрозділу встановили особу, причетну до кримінального правопорушення.

Начальник відділення прокоментував:

– Працівники карного розшуку швидко розшукали людину, яку зафільмували камерами відеоспостереження. Викрадене дерево вилучили.  За даним фактом відкрито кримінальне провадження та вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні крадіжки в умовах воєнного стану.

Довідково. Санкція  ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України передбачає покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня, 16:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації