Вхід | Реєстрація

На Полтавщині розшукали водія, який збив пішохода і втік з місця пригоди

На Полтавщині розшукали водія, який збив пішохода і втік з місця пригоди

Смертельна ДТП сталася 10 грудня 2023 року на автодорозі Суми – Полтава, неподалік від повороту до села Деревки Котелевської громади Полтавського району.

У ході проведення слідчих дій та оперативних заходів, працівникам кримінальної поліції Головуправління області та слідчими відділення поліції №4 (м. Зіньків), вдалося встановити особу водія, причетного до смертельного ДТП. Ним виявися 63-річний житель Котелевщини.

Попередньо встановлено, що ввечері 10 грудня 2023 року автомобіль ВАЗ 21099, під керуванням 63-річного водія, скоїв наїзд на 77-річного пішохода, який перебував на проїзній частині дороги. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події. А водій з місця дорожньо-транспортної пригоди втік.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Котелевського відділу Диканської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. На даний час слідчими вирішується питання щодо повідомлення водію про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Причини та обставини ДТП з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня, 16:28 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації