Вхід | Реєстрація

Двом чоловікам, які побили людей у полатвському кафе «Криниця» повідомлено про підозру

Двом чоловікам, які побили людей у полатвському кафе «Криниця» повідомлено про підозру

Про бійку між групою осіб поліції стало відомо з фрагментів відео, оприлюднених у спільнотах соцмереж. Сама подія відбулася 8 листопада 2023 року близько 23:30 у Подільському районі обласного центру. Тілесних ушкоджень зазнали двоє полтавців, 22 та 47 років.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, Слідчим підрозділом відділення №1 (Подільський район) Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, про підозру повідомлено двом мешканцям Полтави, 22 та 23 роки.

Обом фігурантам інкримінують умисні побої, які завдали фізичного болю (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 126 Кримінального кодексу України). 23-річного чоловіка, окрім цього, обґрунтовано підозрюють в умисному спричиненні середньої тяжкості тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України).

Слідчі дії тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня, 12:43 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації