Вхід | Реєстрація

Які рекорди встановили регіони

Які рекорди встановили регіони

Досягнення українських регіонів зібрало видання «Слово і діло».

За даними ЗМІ, відразу шість українських регіонів встановили аграрні рекорди.

У Вінницькій області зібрали найбільше зерна, у Житомирській — найбільше картоплі, у Чернівецькій виробили найбільше м’яса птиці, на Кіровоградщині фермерам видали найбільше кредитів «5-7-9», а у Івано-Франківській області була найдорожча земля (400,4 тисячі гривень за гектар).

Закарпаття встановило рекорд за ростом середньої орендної плати за однокімнатну квартиру — близько 13 тисяч гривень. У Сумській області орендна плата найнижча — 2,8 тисячі гривень у середньому.

На Херсонщині споживчі ціни виросли найменше — на 1,3%, на Запоріжжі — найбільше (+5,7%). Найдорожче еспрессо було в Одесі (36 гривень), найдешевше — на Хмельниччині (21 гривня).

Київська область лідирує за кількістю нових спортивних майданчиків, Рівненська — лідер проєкту «Поліцейський офіцер громади» (64 громади та понад 100 офіцерів). На Полтавщині підтримали найбільше підприємців, які влаштовують на роботу людей з інвалідністю, Харківщина залучила до роботи найбільше безробітних, Тернопільщина відкрила найбільше «Дія центрів» (12 одиниць).

На Львівщині заробили більше 400 мільйонів гривень від приватизації, а в Миколаївській області за рік зафіксували найменше корупційних злочинів — всього 37. Найсумнівніші рекорди належать Донеччині та Луганщині: у першій області найдорожче в країні пальне, у другій безперервна повітряна тривога триває вже 640 днів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня, 16:47 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації