Вхід | Реєстрація

Кременчужанин порізав ножем свого знайомого

Кременчужанин порізав ножем свого знайомого

До Кременчуцького районного управління поліції 29 січня надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію з проникаючим ножовим пораненням в легеню місцевого мешканця. Поліція відкрила кримінальне провадження.Отримавши інформацію про злочин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції.

У Відділ комунікації поліції в Полтавській області повідомили, що прибувши на місце події слідчо-оперативна група поліції встановила, що 29-го січня близько 19:00 по вулиці О. Халаменюка біля під’їзду багатоповерхівки місцевий мешканець 1993 року народження завдав тілесних ушкоджень своєму знайомому 1992 року народження. Потерпілий з травмами госпіталізований до лікарні.

За місцем мешкання фігуранта спеціалісти-криміналісти кременчуцької поліції вилучили речові докази. Особі повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

За даним фактом слідчим підрозділом Кременчуцького районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого, 12:23 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації