Вхід | Реєстрація

До суду направлено обвинувачення адвоката, яка за хабар допомогла оформити фіктивну інвалідність

До суду направлено обвинувачення адвоката, яка за хабар допомогла оформити фіктивну інвалідність

Полтавській адвокатесі інкримінують одержання неправомірної вигоди за організацію підроблення офіційних документів, що дають право на переправлення осіб через державний кордон України.

Про це повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

Нагадаємо, юристка допомогла оформити групу інвалідності дружині клієнта без проходження відповідної медико-соціальної експертизи. Свої послуги жінка оцінила у 5 700$.

Незаконну оборудку викрили слідчі Слідчого управління обласної поліції спільно зі співробітниками регіонального Управління СБУ, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

Досудове розслідування здійснювалось Слідчим управлінням обласної поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури.

Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2);
  • організація підроблення офіційних документів, які видаються підприємством, які надають права, з метою використання їх іншою особою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 358);
  • переправлення осіб через державний кордон України усуненням перешкод, вчинене з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332).


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого, 09:53 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації