Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі затримали серійних розкрадачів дачних будинків

У Кременчуцькому районі затримали серійних розкрадачів дачних будинків

Починаючи з січня, до відділення №2 Кременчуцького районного управління поліції надійшло кілька звернень від місцевих мешканців стосовно крадіжок з дачних будинків у селах Щербаки, Омельник, Крамаренки та Запсілля. Поліцейські розпочали розслідування та затримали осіб, що підозрюються у цих злочинах.

Уночі з 6 на 7 лютого, під час оперативно-розшукових та слідчих дій, працівники поліції затримали двох правопорушників у одному з сіл району.

У Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомили, що до крадіжок із дачних будинків причетні двоє мешканців Дніпропетровщини: 63-річний чоловік та 53-річна жінка. Під час перевірки території населених пунктів поліцейськими групами реагування патрульної поліції був виявлений автомобіль ВАЗ, на якому пересувалися підозрювані. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили з транспортного засобу електроінструменти, дроти, техніку та інше обладнання, яке використовувалося для скоєння злочинів, включаючи обріз мисливської рушниці та інші речові докази.

Декілька потерпілих осіб вже впізнали своє майно.

Фігурантів затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання стосовно повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого, 17:38 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації