Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали чоловіка, який погрожував підірвати будівлю поліції

У Полтаві затримали чоловіка, який погрожував підірвати будівлю поліції

До відділу поліції №1 (Київський підрозділ) 10 лютого близько 7:00 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка з погрозами підриву приміщень правоохоронних органів. Поліція встановила та затримала правопорушника. Розпочато кримінальне провадження.

Зранку, на той час невідомий чоловік, зателефонувавши по номеру 102, залишив погрозливі повідомлення про намір підірвати поліцейське приміщення, але не вказав яке саме. Вході проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів поліцейські встановили особу правопорушника та затримали його.

Фігурантом виявився місцевий 47-річний мешканець. Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, наразі його вже затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру. Слідчими вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого, 09:56 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації