Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі чоловік порізав ножем жінку

У Кременчуцькому районі чоловік порізав ножем жінку

До відділення №2 Кременчуцького районного управління поліції 13 лютого близько 17:45 надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл району про те, що його співмешканка, 44-річна жінка, отримала ножове поранення. За словами заявника, поранену жінку госпіталізували до лікарні.

Про подію повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Отримавши інформацію про злочин, на місце події прибула слідчо-оперативна група відділення №2 Кременчуцького районного управління поліції разом із криміналістами.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліцейські встановили, що у ніч з 12 на 13 лютого ножові поранення потерпілій спричинив місцевий мешканець 1970 року народження під час спільного дозвілля. Поранену жінку в тяжкому стані госпіталізували до лікарні. З місця події слідчі поліції вилучили речові докази. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Обставини та причини конфлікту встановлює слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого, 14:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації