Вхід | Реєстрація

У Зінькові затримали чоловіка, який намагався викрасти автомобіль

У Зінькові затримали чоловіка, який намагався викрасти автомобіль

25 лютого приблизно о 19:00 годині до відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що чоловік незаконно заволодів транспортним засобом та намагався викрасти барсетку власника автомобіля. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Про подію повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

Під час першочергових слідчих дій встановлено, що між 30-річним місцевим мешканцем та 59-річним жителем Зіньківської громади виникла сутичка біля одного із магазинів міста. З метою припинення конфлікту 59-річний чоловік вирішив зайти до магазину, щоб викликати поліцію на місце події. У цей час 30-річний місцевий мешканець незаконно заволодів його автомобілем Daewoo Sens. Власник автомобіля разом із продавцем магазину догнали порушника і завадили йому втекти з місця злочину. Зловмисник також намагався відкрито взяти барсетку власника автомобіля, але йому завадили місцеві жителі, які передали порушника слідчо-оперативній групі поліції, що прибула на виклик.

Наразі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Зіньківського відділу Диканської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та частини 3 статті 15 частини 4 статті 186 (Замах на грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого, 13:17 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації