Вхід | Реєстрація

Жительку Лубенщини засудили до довічного ув’язнення за вбиство вчинене повторно

Жительку Лубенщини засудили до довічного ув’язнення за вбиство вчинене повторно

За апеляційною скаргою Полтавської обласної прокуратури скасовано вирок суду першої інстанції стосовно жительки Лубенського району за умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

Джерело: пресслужба Полтавської обласної прокуратури.

Їй призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Доведено, що 31 грудня 2022 року під час приготувань до Нового року в сім’ї виник побутовий конфлікт, під час якого жінка в присутності малолітньої доньки вдарила свого співмешканця у груди кухонним ножем. Чоловік отримав тілесні ушкодження несумісні із життям.

За скоєне Миргородським міськрайонним судом жінку засудили до 11 років за ґратами. Однак прокуратура не погодилася з вироком, адже жінка вже засуджувалася за аналогічні кримінальні правопорушення, але жодних висновків не зробила. Зокрема, 1 січня 2005 року, проживаючи на той час у Чернівецькій області, вона завдала своєму знайомому 5 ударів ножем та з метою приховування вбивства спільно з іншою особою задушила свідка злочину, за що отримала 14 років позбавлення волі.

Тобто за 38 років свого життя вона вбила трьох людей.

Полтавський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури і призначив жінці найсуворіше покарання.

Наразі вирок набув законної сили, однак він не є остаточним, оскільки може бути оскарженим у касаційному порядку. 

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня, 19:54 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації